Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

5 kommentarer

 1. Vad hette tillbehöret till Nes som var en robot man kunde spela tillsammans med har jag för mig?? Har ett gammalt reklamblad liggandes någonstans men kommer inte ihåg dess funktioner? Kommer ihåg att det var en riktig flopp iaf:)

  • jag tror vi nämner honom i avsnittet om jag inte missminner mig, Men R.O.B är det ju som du nämner, man kunde spela 2-3 spel med honom var av ”Gyromite” var ett av spelen, Roboten la brickor på NES kontrollern för att öppna dörrar och annat i spelet, men han var ju allt för slö! (vilket blev floppen) 🙂

 2. BuraBlaster on

  Mycket roligt avsnitt. Finns en hel del tillbehör jag inte kände till och säkert en massa mer antar jag. Väldigt intressant att lyssna på.
  Tråkigt att Gazi var förkyld. Han hängde i rätt så bra i början men sen så hörde man inte så mycket mer av honom. ^^ Kanske frisknat till lite nu men annars, krya på dig!

  Lite problem med RSS-avsnitten igen. De senaste, 60 & 61 saknar beskrivning, längd och storlek igen. Men avsnitt 58 ser perfekt ut!

  Tackar för ännu ett avsnitt från er. Höjer stämningen på jobbet när den annars är näst intill katastrof. (:

  • Gazimaluke on

   Det är konstigt med RSSen för jag har inte gjort något annorlunda med avsnitt 58 som inte är gjort med senare avsnitt.
   Jag är redan friskare och nästa vecka ska jag prata mer igen. Mådde riktigt dåligt i måndags.

  • Tack för svaret Bura, glädjer mig att vi kan förgylla din jobbdag lite =)

   Hoppas på mer lir på BF snart, går så bra när vi lirar tillsammans!

Leave A Reply