Gazi och Fredrik begav sig till Gamex för att spana in det senaste från spelvärlden. Det här är saga om resans första dag. Video av detta äventyr dyker upp nästa vecka och för mer djupdykande(och seriös) analys så är det VSK podcast #47 nästa vecka som gäller.

Klockan var alldeles för tidigt när vi körd från Karlshamn och Fredrik boning.

Efter en plågsamt bajsnödig resa var vi så äntligen framme vid hotellet. Men vi fick inte checka in för tidigt och kaffe dracks på McDonalds(det finns även andra hamburgekedjor och VSK föredrar inte en förre en annan).
Men som synes här under så fick vi till slut komma in.

Folk spelade Battlefield 4 bland massa folk istället för hemma i lugn och ro. De kanske är fattiga och inte har en bra dator.

Barn spelade gamla spelmaskiner. Detta värmde våra gamla gamerhjärtan.

Efter att ha snurrat runt som idioter en stund så bestämde vi oss för att spela lite Xbox One. Det vankades bilsport och slagsmål med kniv.

Först ut att testa Xbox One var Gazi som greppade den orimligt dyrt utvecklade handkontrollen. Videos på detta kommer upp under kommande vecka. Forza 5 är Forza kortfattat. Det nya från del fyra var att man klart kunde se knottret i plasten på ratten. Bilarna blänkte fint men såg ärligt talat plastigare ut än någosin. Fredrik skulle ge sig på något mer nytt i form av Ryse: Son of Rome. Det visade sig vara minst lika tråkigt som det ser ut. Kanske inte de två spelen som bäst representerar nästa generation även om grafiken var trevlig.

Kö till cosplay-tävling. Innan dess stötte vi på vår käre lyssnare Raleishi.

Cosplay-tävlingen var en av dagens höjdpunkter även om jag(Gazi) anser att det är orimligt att skratta åt konferencierens dåliga skämt.

Innan vi lämnade Gamex för dagen så var Fredrik lite sugen på att köpa den märkliga Battle Cat som ses här i vänstra muggen.

Share.

Stefan är den eviga ledaren av Videospelsklubben. Med en järnhand av skumgummi bestämmer han allt. Förutom att leda podcasten VSK Podcast så medverkar han i videos av olika slag, är webmästare och ganska lat.

1 kommentar

Leave A Reply